Το κατάστημα Κοσμήματα - Ωρολόγια Λιακούμης ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 1981 από τον Γεώργιο Λιακούμη στην οδό Κλεμανσώ 3 στα Τρίκαλα. Νέος τότε στο χώρο του κοσμήματος, είχε ένα έντονο ενδιαφέρον για το εντυπωσιακό κόσμημα, το πρωτοποριακό, το πρωτότυπο και μοναδικό. Αυτή η προσπάθεια συνεχιζόταν και ενημερωνόταν συνέχεια με νέες τάσεις με επισκέψεις σε κλαδικές εκθέσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού. Όλη αυτή η πορεία συνεχίστηκε έως το καλοκαίρι του 2000, όπου επεκτάθηκε το κατάστημα σε μεγαλύτερο, πιο άνετο χώρο, στην ίδια διεύθυνση.
Τον Μάιο του 2008 το κατάστημα πέρασε στην δεύτερη γενιά στον υιό Ευάγγελο, συνεχίζοντας την παράδοση της οικογένειας, έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές στην Διοίκηση Επιχειρήσεων, στο Σχέδιο - Κατασκευή Κοσμήματος, και στη Γεμμολογία. Συνεχίστηκε η ενημέρωση πάντα με νέες μοναδικές και πρωτότυπες παραλαβές κοσμημάτων από ελληνικούς συνεργάτες καθώς και με συνεργάτες από το εξωτερικό.

Δευτέρα, 19 Απριλίου 2010

Ρολόι Jacques Lemans


Ρολόι Jacques Lemans σε ατσάλινη κάσα με διάμετρο 42 mm σε ροζ φινίρισμα, στολισμένο με shiny Swarovski Crystals και μαύρο δερμάτινο λουρί. Μηχανισμός μπαταρίας με ενδείξεις ώρας-ημερομηνίας και γκισέ χρονογράφου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου